• Certificering RWA

    CFD zichtlengte villa arenaMet ingang van 1 januari 2015 moeten automatische brandblusinstallaties en rookbeheersingsinstallaties volgens het Bouwbesluit voorzien zijn van een inspectiecertificaat volgens het CCV-inspectieschema. Voor de automatische brandblusinstallaties geldt het CCV-inspectieschema Vastopgestelde Brandbeheersings- en Brandblussystemen en voor een rookbeheersingsinstallatie is het CCV-inspectieschema Rookbeheersingsinstallaties van toepassing.

    Bureau Veldweg beschikt over de ervaring en de benodigde expertise waarmee wij voor u het benodigde Programma van Eisen kunnen opstellen of het certificeringstraject kunnen begeleiden.

    CFD certificeringZo werken wij al samen met verschillende installateurs en gebouweigenaren waarbij wij binnen het certificeringstraject ondersteuning door middel van simulatietechniek hebben geboden om aan te tonen dat de doelstelling van de rook- en warmteafvoerinstallatie gehaald wordt ondanks de aanwezige afwijking ten opzichte van de regelgeving.